METALLRULLPORT EOLO

Home » METALLRULLPORT EOLO
METALLRULLPORT EOLO 2018-11-21T13:33:29+00:00

METALLRULLPORT FÖR HÖGA VINDLASTER EOLO

WIND RESISTANT INDUSTRIAL DOOR EOLO

Industrijalusien Eolo är konstruerad för stora utrymmen (upp till 12 meter) och tål även starka vindar, särskilt lämpliga för företag som arbetar i miljöer med ogynnsamma väderförhållanden och inom sektorer som utsätts för starka vindar som portar till flygplatsen och varv.

Den denna isolerade jalusin Eolo är lämplig för stora industrier och ät konstruerad för ett stort vindmotstånd.

Begär Offert

Download

Eolo huvudfunktioner

Säker, tyst, lätt att öppna, hållbar och kräver litet utrymme, industriporten Eolo är den perfekta lösningen för alla typer av industriella miljöer där motståndskraft mot dåliga väderförhållanden och starka vindar är avgörande.

Den speciella formen av sin profil säkerställer i själva verket mekanisk motstånd mot sådana påkänningar, medan dess robusta aluminiumpanel är insvept i ett direktdrevsrör som inte kräver något fjäderbalanseringssystem: detta medför att det kan reduceras rutinunderhållsoperationer och alla relevanta kostar.

Den enkla konstruktionen gör det möjligt att minska kostnader, underhåll och installationstid, samtidigt som kvaliteten och hållbarheten förbättras

Ask about this product

Name*

Company*

Phone number*

Email*

City*

Country*

Your request

 
I agree to the term of service and privacy policy

Är Eolo industriella jalusier inte den lämpligaste lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av industriportar och jalusier:

< Back to industrial roller shutters