Varför välja BMP

Home » Varför välja BMP
Varför välja BMP 2018-07-31T08:19:53+00:00
Klicka här för att läsa mer om BMP nationella och internationella nätverk
0
year of foundation
0
offices worldwide
0
stores in the world
0
doors produced every year

Fördjupad kunskap om mekanik i kombination med teknisk automation, erfarenhet inom industridörrar som är konstruerade för att enkelt och säkert hantera betyder material och människor, tekniska färdigheter. Det är därför vi är ett ledande företag inom området. Våra patent och certifikat, som från stor satsningar på forskning och utveckling under åren, säkerställer pålitlighet och kvalitet på våra produkter, som alla är tillverkade i Italien och certifierade av CSI.
Våra högkvalitativa industridörrar är funktionella, innovativa, mångsidiga, säkra, varaktiga, tekniskt avancerade och konstruerade för att lösa olika industriella logistikproblem samtidigt som säker hantering säkerställs enligt gällande lag enligt EU: s europeiska standarder.
Våra portar är utformade för alla industrisektorer, inklusive högspecialiserade sektorer som flygindustrin, logistik, masshandlare, kompostindustrin, livsmedelsindustrin, bilindustrin och alla industrisektorer som kräver användning av renrum. Våra industriportar är speciellt utformade för varje enskild industrisektor, med anpassade lösningar som kan tillgodose alla behov. I synnerhet kan våra isolerade rullportar lösa svåra problem, såsom ljudisolering eller behovet av att säkerställa specifika temperaturparametrar som krävs för vissa arbetsområden.
Våra kunder är viktiga, det är därför vi, via vårt nätverk av tekniker som är tillgängliga över hela landet, erbjuder teknisk support för att välja, installera och underhålla våra produkter. Vi hjälper alla företag att lösa de mest olika och komplexa frågorna om sektionering och avgränsning, och erbjuder logistiklösningar både för lastning och lossning av områden och för lager i allmänhet. Vi erbjuder också tekniskt stöd till kunder vars industridörrar inte installerats av våra tekniker eller inte tillverkades av oss.