METALLRULLPORT CLASSIC

Home » METALLRULLPORT CLASSIC
METALLRULLPORT CLASSIC 2018-10-17T11:38:43+00:00

METALLRULLPORT CLASSIC

Metallrullport Classic är en snabb och platsbesparande port som är lämplig för applikationer i alla strukturella sammanhang och inom industrisektorn.

Porten kännetecknas av närvaron av överdimensionerade mekaniska delar monterade som bidrar till portens hållbarhet.

Begär Offert

Download

Huvudfunktioner för Classic Metallrullport

Calssic metallrullport  består av en sidokonstruktion som till skillnad från överliggande eller sektionsdörrar, kräver ingen förankring i taket  eller spår i golvet vilket innebär att de kan installeras även där taket inte är tillgängligt eller inte kan stödja hela strukturen (som vid ett falskt tak) för att säkerställa snabb och säker öppning.

Den isolerade panelen drivs av en rörmotor som inte kräver något fjäderbalanseringssystem: detta gör att minska rutinunderhåll och alla relevanta kostnader.

Isoleringssystemet möjliggör att värmebehovskraven uppfylls och för att säkerställa vindmotstånd, samtidigt som luftutbytet mellan utsidan och insidan även utan öppnande och stängning av porten.

På begäran kan klassiska fönsterluckor också beläggas genom en speciell spolbeläggningsprocess. Det kan också utrustas med genomskinliga polykarbonatfönster, för en ljusare miljö.

Är Classic metallrullportar inte den mest lämpliga lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av industriportar och rullportar: