PERFORERADE JALUSIER FÖR GARAGE

Home » PERFORERADE JALUSIER FÖR GARAGE
PERFORERADE JALUSIER FÖR GARAGE 2018-11-21T13:29:47+00:00

PERFORERADE JALUSIER FÖR GARAGE

Perforerade jalusier garanterar hög grad av säkerhet samtidigt som luftutbytet mellan miljöerna kan ske tack vare mikroperforering av panelerna.

Spiral luftflöde är därför den perfekta lösningen för garage, parkeringsplatser med flera våningar och mer generellt i områden som kräver ventilation.

Request a quote

Download

AirFlow huvudfunktioner

Denna perforerade jalusi har några speciella paneler av galvaniserat stål för att säkerställa luftflödet mellan olika miljöer och luftpermeabilitet upp till 25%, samtidigt som akustisk och visuell kommunikation underlättas och en öppningshastighet upp till 2 m / s.

Dessutom, precis som alla Spiraldörrar, erbjuder den bästa prestanda när det gäller säkerhet, enkelhet, brusreducering och hållbarhet. Den har ett patenterat spiralsystem, medan dess horisontella spår är gjorda av högdensitetspolyeten, med ett integrerat hanteringssystem.

Tack vare sin enkla och funktionella design är denna produkt väldigt lätt att installera och kräver minimalt underhåll.

En annan stor fördel med Air Flow rulljalusi är dess mångsidighet tack vare sitt lilla fotavtryck. Till skillnad från traditionella sektionsdörrar kräver det inte någon förankring till taket.

Ask about this product

Name*

Company*

Phone number*

Email*

City*

Country*

Your request

 
I agree to the term of service and privacy policy

Är Air Flow jalusier inte den lämpligaste lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av spiral snabbportar:

< Tillbaka till spiralportar för industri