ISOLERAD SPIRALPORT ISO 80

Home » ISOLERAD SPIRALPORT ISO 80
ISOLERAD SPIRALPORT ISO 80 2019-01-23T12:30:25+00:00

ISOLERADE JALUSIER SPIRAL ISO 80

Isolerade industriella jalusier Spiral ISO 80 är konstruerade för kylda miljöer och garanterar maximal prestanda inom ett temperaturområde mellan -25 ° C och 5 ° C.

Förutom att presentera alla egenskaper som är typiska för spiralportarna, kan denna isolerade rullporten bibehålla en isolationsnivå ännu högre tack vare tjockleken och formen på dess paneler, samtidigt som de erbjuder högsta öppningshastigheterna.

Request a quote

Download

Spiral ISO 80 huvudfunktioner

Den patenterade cirkulära spirallindningen och sidostyrningarna är gjorda av högdensitetspolyeten med ett hanteringssystem integrerat med ett säkerhetssystem.

En annan stor fördel med denna produkt är dess mångsidighet tack vare det lilla platsbehovet. Till skillnad från traditionella taksskjutportar kräver dessa inte någon förankring till taket.

Dessutom, precis som alla Spiral industriportar, erbjuder den bästa prestanda när det gäller säkerhet, enkelhet, ljudisolering, design och hållbarhet (denna modell testades för att klara upp till 1 miljon cykler). Den har ett patenterat spiralsystem, medan dess horisontella spår är gjorda av högdensitetspolyeten, med ett integrerat hanteringssystem.

Ask about this product

Name*

Company*

Phone number*

Email*

City*

Country*

Your request

 
I agree to the term of service and privacy policy

Är isolerade industriporten Spiral ISO 80 inte den mest lämpliga lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av spiral höghastighetsportar:

< tillbaka till industriportar Spiral