KYLRUMSPORT SPIRAL ISO 40

Home » KYLRUMSPORT SPIRAL ISO 40
KYLRUMSPORT SPIRAL ISO 40 2018-11-21T13:07:56+00:00

KYLRUMSPORT SPIRAL ISO 40

Spiral ISO 40 isolerade jalusier är de bästa kvalitetsprodukterna i vårt sortiment, både för deras design och för de material som används.

Dessa isolerade snabbportar är lämpliga för alla typer av industrier, vilket garanterar bästa möjliga prestanda när det gäller säkerhet, enkelhet, tyst drift, snabb öppning, isolering och hållbarhet, allt i kombination med attraktiva estetik. En lösning av absolut kvalitativ förståelse, både vad gäller material som används och vad gäller de tekniska lösningarna som antagits, idealisk för applikationer inom och utomhus.

Request a quote

Download

Spiral ISO40 huvudfunktioner

Detta patenterade spiralsystem är tillverkat av högdensitetspolyeten, medan strukturen är tillverkad av aluminiumpaneler eller dubbelväggigt stål vilket garanterar hög termisk och akustisk isolering med möjlighet att installera polykarbonatfönster.

Tack vare den enkla och funktionella konstruktionen är den här isolerade snabbjalusin dessutom mycket enkel att installera och kräver minimalt underhåll.

En annan stor fördel med denna produkt är dess mångsidighet tack vare sitt lilla utrymmeskrav. Dessutom, till skillnad från traditionella sektionsdörrar, behöver det inte någon förankring i taket.

Ask about this product

Name*

Company*

Phone number*

Email*

City*

Country*

Your request

 
I agree to the term of service and privacy policy

Är Spiral ISO40 isolerade jalusier inte den mest lämpliga lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av spiral snabbportar

< Tillbaka till industriella spiralportar