RULLPORT KOMBY

Home » RULLPORT KOMBY
RULLPORT KOMBY 2018-11-21T13:42:28+00:00

SNABBRULLPORT KOMBY

Industriport Komby  är två portar i en: Klassisk isolerad metallrullport och DynamicRoll självåterställande höghastighetsport på andra sidan. Porten har en galvaniserad rullport för säkerhet och isolering och pvc gardin för daglig användning.

Komby-porten är den optimala lösningen för alla typer av industrier där det finns behov av att stänga medelstora och stora öppningar samtidigt som man säkerställer snabb och säker passage av personal och fordon.

Begär Offert

Download

Kombys huvudfunktioner
Tack vare sin konstruktion garanterar Komby höghastighets industriport snabba och säkra lagerförflyttningar för alla industriella miljöer.

Utomhus garanterar metallrullporten säkerhet, värme och akustisk isolering (tack vare en större och räfflad ljudabsorberande yta) och vindmotstånd, medan inomhus delens höghastighetsport säkerställer snabb och säker öppning och transitering.

Tack vare en frekvensomvandlaren är det möjligt att justera öppningshastigheten och sakta ner stängningsoperationerna för att minska risken för påkörning.

Vid påkörning återställs panelen / spårpositionen automatiskt. Panelen finns i olika färger och kan anpassas på begäran med, bilder eller logotyper.

Ask about this product

Name*

Company*

Phone number*

Email*

City*

Country*

Your request

 
I agree to the term of service and privacy policy

Är Komby metallrullportar inte den mest lämpliga lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av industriportar och metallrullportar: