INDUSTRIPORTAR FÖR HAMN OCH FLYGPLATS

Home » INDUSTRIPORTAR FÖR HAMN OCH FLYGPLATS
INDUSTRIPORTAR FÖR HAMN OCH FLYGPLATS 2018-07-09T12:14:55+00:00

Vårt företag konstruerar, tillverkar och installerar stora industriportar för flygplatser och hamnar, som erbjuder samma tekniska support som erbjuds för andra produkter.
Flygplatser och hamnar kräver användning av högkvalitativa industriportar för att säkerställa smidig och snabb transitering. Flygplatshangarer och hamnar måste skydda sig för dåliga väderförhållanden (frost, vind, hagel, stormar) och möta specifika operativa behov (särskilt militär, polis och civilskydd). De verksamheter som ska genomföras inom dessa anläggningar kan emellertid inte försämras, särskilt de nära transitområdena.
Ett annat problem är bullerförorening: bullerbegränsning blir avgörande på detta område.
Våra produkter är utformade för att lösa alla dessa problem och säkerställa säker och smidig drift. Våra isolerade rullportar är utformade för att minska vindens påverkan och därigenom bevara alla funktioner. Dessutom säkerställer de hög hastighet, hållbarhet, isolering och ljudreducering, så att alla problem löses på bästa sätt. Slutligen är tillförlitlighet ett centralt element i våra produkter.

SNABBPORTAR FÖR HAMNAR OCH FLYGPLATSER

Ask about this product

Name*

Company*

Phone number*

Email*

City*

Country*

Your request

 
I agree to the term of service and privacy policy